melasya zuleyhaninannesi primadan sizinti nedeniyle minies e gectim cok cok memnunum keske ck once gecseymisim.
Cgdmltr93 zuleyhaninannesi minies gerçekten güzel bi bez. Sadece arkasındaki boş alan fazla. Bebeğin beline zarar veriyor kırmızı yapıyor
Kocakgiller zuleyhaninannesi ben mecburi almak zorunda kalmstm 2 gun kullandm makat cevresinde sert sert beyaz sivilce yapti hemen braktm duzelti yani bize yaramadi
Wanderlust zuleyhaninannesi prima ile donusumlu kullaniyorum cok memnunum ne pisik ne de sizinti sorunu yasadik
Aezgi Ben kullanıyorum memnunum ama aynı zamanda pisik önlemek icin muhakkak kantaron yağı kullanın sürmeyince pişik oluyor cünkü gündüz mines kullanıyorum kakada ciste taşma sızdırma olmadı hix geceleri prima takıyorum ama
Deletedmom5284 Primadan geçtim bende çok memnunum 18 aylık kızım 3 numarasıyla başladım şuan 6 numara kullanıyorum
HazelZM zuleyhaninannesi prizma da minieste sızıntı yaptı slepyy ye geçtim aşırı memnunum Mineesle aynı ücrete alıyorum bi tanıdığın dükkanından