Seda0651 Hlyvk ah ah uykusu var belli mızmız gözleri kızarık ama uyumak istemiyor gibi . Sallıyorum meme veriyorum kucağımda deniyorum olmuyor
Hlyvk Deletedmom_61 valla gel sarılalım okadar ıhrastım ki yok konustuk guluştuk dosu kustu bidaha acıktı doydu dus aldırdım kucaktan kucaga gezdi yaklaşık 1saattirde sallıyprum ama direniyor
Hlyvk ikikoalaanasi mızmızlanıyor uykusu var ama uyumuyor aglıyor bıraktığımda kucagımda da salladım ama yinede mızmız
Deletedmom_61 ikikoalaanasi 11 e doğru kalktı sabah memede uyuduguyla toplam 2 saat uykusu vardır bu saate kadar saalamayi bırakınca ağlıyor
ikikoalaanasi Hlyvk eğer yorulduysa (gerekenden fazla uyanık kaldıysa) yorulmuştur. Bu yüzden uykuya dalması zor olur. Eğer bi sıkıntısı yok ise bu yüzden olabilir. Banyo öncesi, banyo, banyodan sonra geçen zaman yormuştur büyük bir ihtimalle.
Hlyvk ikikoalaanasi muhtemel o şekilde olabilir yatmak istemiyor kucagımdan bıraktığım an başlıyor çığlığı kuçagımdada dik durmak istiyor
ikikoalaanasi Deletedmom_61 hmm anladım. Eğer karnı tok gazı yoksa uyanık kalma sürelerine dikkat et yorulmasın bu çok etkiliyor uykularını. Ha birde yüz üstü uyutmayı dene istersen benim oğlum öyle uyumayı severdi o zamanlarında tabi gözetimim altında olurdu. Bunun dışında uyumamasını gerektirecek bi durum yok 😀🤷♀️
elcn4139 Hlyvk suan 7 bucuk . ama o aylar hem uykusuz hem gazli veee kolik bir bebegim vardi . 3 gun uyku uyamadan salladimi bilirim aglaya aglaya .vizz gelir tiris gider artik 🤣
Hlyvk Deletedmom_61 evet öesela büyük ugraşlarla uyuturyorum 1 saat uyuyor somra ugrasırken sabah olmus bide ıyle uyuyor