Deletedmom_61 2 buçuk aylık bebeğim uyuyamiyor bı turlu karnı tok altı temiz gazıda olsa kendini sıkar heralde biliyorum çünkü burnunuza gündüz temizledim uyuklayip sıçrıyor gibi uyanıyor
Yenibirisi Deletedmom_61 eğer yanında yüksek sesle bi oyuncak yada bilmeden bi ufak ses tedirgin ettiyse ondan sıçrar. Benim oğlum hep yüksek sesle konuşulursa sıçrardı. Tabi aynı değil ama.
ellerimtombik1 Deletedmom_61 ben ayakta dolanarak emzitiyorum bir kaç gündür sallaya sallaya geziniyorum bir de çok çaresiz kalınırsa yapılıyor emziiriyorsanız deneyin isterseniz
Deletedmom_61 Yenibirisi tv açık TV’ye dönük değil sesi kısık ben pis pisliyorum hep böyleydi ama bugün hiç uyumadı
Deletedmom_61 Bsraaa1 atak haftası gözüküyor ama bilmiyorum kafayı yiyecem bırakınca ağlıyor tuvalete gidemiyorum rahat rahat catliyacam
Deletedmom_61 ellerimtombik1 kuzum memede şekerleme yapıyor gazıni almak için omzuma alınca açıyor gözlerini
Bsraaa1 Deletedmom_61 Benim atak haftasına daha 6 gün var diyor ama neden böyle olduğunu çözemedim gazı da yok karnı da tok bu gibi durumlar da işin içinden çıkmak da zorlaşıyor 🤦🏼♀️🥲