Kalimbanne Allah’ım çıldıracağım 😬 resmen uykusu olduğu halde direniyor mahvoldum. Uyku eğitimi ver demeyin ne olur hiç gücüm yok şu an yapamam😬 geçecek mi onu diyin hele
Mrs_Mert Kalimbanne gece uykuları 10 buçuk 11e sarktı. O da zaten ben uyutmak için uğraşırken 1 saat de öyle geçiyo. Gündüz uykuları tamamen bıraktı birkaç haftadır. Çözüm bulamadım ben
minikbaykus Kalimbanne tamda iki yaşında ve felaket durumda uykuları. sabaha kadar milyon kere uyumamak için direniyor. Niye böyleler açaba
Kalimbanne Mrs_Mert minikbaykus Deletedmom8453 yalnız değilmişim gelin sarilalim off hiç bu kadar uzun bir uyku problemi yaşamamıştık geçmiyor bitmiyor ay bı de sevimli sayı saymayı öğrendi 5e kadar sayıyor 🤣 gel de sinirlen şimdi
Mrs_Mert minikbaykus tam 28 aylık oldu. Ortalama 2 3 haftadır gündüz hiç uyumuyor. Önce saati sarktı 1de uyurken 3 buçuk 4ü buldu. O da iyice uykuya bunaldığı için. Ama bu sefer de akşam geç kalktığı için gece uyumak istemedi. En son gündüz tamamen direnmeye başladı
BalkizimBaloglum2 2 yaşına girecek uykusu duzelecek vakit dahada bozuldu ne gece ne gündüz kesintisiz saatletce uyumuyor saat başı kalkiyor artk yoruldum hala uyutmaya çalışıyorum nafile 🤦♀️
Deletedmom8453 Kalimbanne Hahahaha ben de en çok uuuc deyişini seviyorum banu Alkan gibi dudakları öne öne uzatıyor 🤭😂
Kalimbanne Mrs_Mert ah kıyamam ya gel sana kahve yapayım ben bebene bakarken sen de bir kaç saat uyu 🌸