Ozgaytmr 33 aylik bir kizim var. Hic uyku duzenimiz yok. Ne gunduz uykusu var ne gece. Varmi boyle bebekleri olan. Gercekten cok yorgunum tavsiye verin
Havuclumama Ozgaytmr gündüz mutlaka 40 dk bile olsa yatırın akşam da 10 veya 9 gibj yatırın bir hafta böyle yapın bence düzelecek💙ben öyle yaptım çok şükür ise yaradi
Ebruli101 Ozgaytmr BeN Varİm😌 OglUM 30 Ayİnİ Geçt gündüz uyumaz gece 10-11 gibi uyuyor sabaha kadar 10 kez kalkıyor 1 aydır falanda 4-5-6 gibi kalkıyor oturma odasına gidiyor 2-3 saat sonra uyuyor ben herşeyi denedim erken kaldırdım geç yatırdım gündüz uyuttum uyutmadm hiç bişey değişmiyor tükenmek üzereyim 🥺 sadece uyku ilacı vermediğim kaldı öyle söyleyeyim 😬😬
Ozgaytmr Havuclumama gunduz uyumayi hep red ediyor, arada uyursa uyur kendisi istemedgi surece uyutamiyirz cnku apartmanj ayaga kaldiriyor
ceylin280_ Bir tanede bende var doğdu dogalı zor bı bebektı uyku problemi olan bı çocuktu şuanda 2.5 yadında kızım ama grceletı saat bası kalkıyor sıteklı yanına ıstıyor tükendim artık bı yöntemi olan vatmı her seyı denedım ama yokkk