Mevaaah Bebeğim 7 aylık oldu desteksiz oturmuyor yanlara arkaya doğru devriliyor siz neler yaptınız oturmasini alıştırmak icin
cicekbahcem Mevaaah 8 aylık olacağız bizde bir süre sonra devriliyoruz. Doktorumuz 9 aya kadar normal dedi. Yani Oturuyor ama oyuncak alırken gidiyor pat diye
Ebruli101 Mevaaah Benim oğlum 4 aylıkken doğrulup oturmaya çalışıyordu hatta doktorun yanında bile yaptı oturtmayn erken dedi oturmak istemiyodu sonra destekleye destekleye otutttum ben şu an 30 aylık 😂
papatya011 Mevaaah ilk aylar dengeyi saglayamayabiliyorlar ben arkasına yastık koyuyordum düşerse de yastığa düşüyordu öyle öyle alıştı
Mevaaah cicekbahcem evet aynı dengeyi daha kuramiyor kendini bırakıyo hemen oyuncakların üzerine kapaklaniyo kalkamiyo
Mevaaah Ebruli101 erkenden çabası varmış oturmaya her bebegin gelişimi bir değil biliyorum ama yinede kafama takıyorum nasil destekledin oturmasini
Mevaaah papatya011 bende arkasına yanlarına koyuyorum inşallah alisir belkide zamanı gelince oturcaktir bakalim
Ebruli101 Mevaaah Mama sandalyesine falan koyarken yanlardan destekledim koltuğa falan koydugumda yine yanlarını destekledm o kadar oturmak istemyodu ki kayarak yatıyordu en son oyuncaklarını falan koydum önüne öyle öyle alıştı
papatya011 Mevaaah zamanla oturur korkmayın benim kız oturmaya hevesliydi ama yinede düşüp duruyordu her çocuğun gelişimi bir değil zaten kimisi erken yapar kimisi geç
Mevaaah Ebruli101 benim kızımda öyle oturmak istemiyor direk kendini geriye atiyo istemediginde bundan sonra daha çok desteklemem lazım zamanla alışacaktır
cicekbahcem Mevaaah Desteksiz oturuyorlar aslında sadece denge sağlamada sıkıntı çekiyorlar bu çok Normal 🥰
Mevaaah papatya011 inşallah yaaa aynen her bebegin gelisimi farklı benim kizim yapması gereken herşeyi yeni yeni ogreniyo geriden geliyo gelişimi galiba
Deletedmom_109 Mevaaah kare sepetler çamaşır sepeti oluyor ya onun içine koyun sağa sola devrilirse yastıkla destekleyebilirsiniz. Bu şekilde 10 dakika gün içinde koyun kısa sürede oturacaktır.
Mevaaah Deletedmom_109 bunu hiç denememistim yarın ilk işim oturtmak olucak hem arkayada devrilmez iyi olur teşekkür ederim
Suzi-12 Mevaaah en güzel çözüm bebek mama sandaliyesi 2 gün oturdum 3. Gün dengesini sağladı 6,5 aylıktık o zaman
Mevaaah Zeynep_annesi12 kızımda belki 8.ayinda oturur şimdi nekadar istesemde kendi istemedigi zaman oturmuyor
papatya011 Mevaaah merak etmeyin benimki de geç gelişiyor ama bir yerde yakalayacaklar yaşıtları benimki 16 buçuk aylık daha yürümedi mesela 😂