Turkceciniz1298 Kızlar bebişlerinizi ne sıklıkta banyo yaptırıyorsunuz ? Malum kış ben çok arada kalıyorum
Sinem0 Turkceciniz1298 2 günde yada 3 günde bir yapıyorum canım kışın çok terlemiyolar zaten boynunu siliyorum banyo yaptirmadigim zamanlar o kadar
Suzi-12 Turkceciniz1298 hergün yaptırmaya çalışıyorum klima kullanıyoruz evde ve hergün burnu doluyor rahatlaması için . bazen çok soğuk olursa 2 günde bir yaptırıyırum
Turkceciniz1298 Sinem0 siz yine sık yıkıyormuşsunuz ben korkuyorum daha önce hastalık atlattık üşüteceğim diye bazen 15 günü buluyor yıkamadığım 😪 sık banyo yaptırmak sağlıklı dedi bugün bir hemşire arkadaş. Bebeğim 4 aylık
Mira2363 Turkceciniz1298 15 gün çok uzun süre bebeğin vücüudu rahatlaması su ile temas etmeside gerekiyor bebek banyo yaparsa hasta olmaz ben yıkadığım zaman UFO açıyorum önünde yıkıyorum evim 25 derece külotlu çorap giydiriyorum banyo yaptırdığım gün şapkası takarım bebek terlerse hasta olur
Sinem0 Turkceciniz1298 canım odanın ısısı iyiyse banyo süresini mümkün olduğunca kısa tutmaya calis bide çocuklar banyo yapınca hasta olmazlar benim bildiğim böyle en azından haftada birde olsa yikamlisin😊
zeynepbalci Turkceciniz1298 3 4 günde bir ortalama canım ama evden başka yere geldik burası daha soğuk haftada 1 yıkıyorum şahsen
Turkceciniz1298 Sinem0 yavaş yavaş sıklaştırayım dün yaptırmıştım yarın tekrar yıkayayım haklısınız alışmamız lazım teşekkür ederim ♥️