Selinto 11 aylık kızım var bugüne kadar iyiydik 8 diş çıkardı bana mısın demedi ama şuan kalığı görünce kafasını çeviriyor.benimle aynı durumda olan anneler diş çıkarıypr sanırım sonra yedi mi napıyprsunuz kilo alamıycak diye çok korkuyorum
Meryemdeveci Selinto benim oğlumda 11 ay 21 günlük iki haftadir ayni sorunu yasıyoruz korkuyor hep böylemi olucak zaten sebze yemiyor ona kafam takiliyordu şimdi bu çikti
Aselmiran Selinto 13 aylık oğlum 1 aydır hiç bişey yemiyor sadece emiyor artık bıraktım oluruna diyecem ama yok benim piskolojim bozuldu
Gozz Selinto şöyle söyleyim sadece kahvaltı ediyor biraz.O kadar.Tüm gün aç ve aç açına uyuyor.1 haftada kilo verdi aylardır zaten kilo almıyordu.Ne yaparsam yapayım yemiyor
MeryemAsel Ayni durumdayım hicbisey yemiyor kaşığı gorunce kafa çeviriyor sadece beni emiyo bide dolaptan bisey eline verirsem oyle dış çıkartıyor belli bakalım ne olacak böyle allah yardımcımız olsun
58vildan benim oğlum 10 aylık ama ek gıdayı başından beri istemiyor bir ara krizlere girdi 1 hafta hiç birşey vermedim sonrasında biraz biraz yemeye başladı birde artık kendi yemeklerimizden yediriyorum 😔 ona özel yapılan hiç birşeyi yemiyor