Ysmnnefe Bebeğim 2,5 aylıktı uyutmaya çalışırken böyle bir irkiliyordu ama elleri titrer, hafif kasılır gibiydi sanki. Herkes kundak yapmadığım için irkildiğini söyledi ama bi değişikti sanki yani bazen de durduk yere yapıyordu o hareketi. Üniversitenin prof a götürdük ben videoya çekmiştim onları gösterir göstermez iyi yakalamışsın evet epilepsiye benziyor dedi. Muayene etti vücuduna baktı sonradan oluşan bir leke var mı diye, göz takibine baktı hatta göz dibi muayenesi istedi. Sonra ilaçlı uyku eeg çekildi raporda aslında epilepsi olduğuna dair hiç bir şey yazmıyordu aksine epileptik bulgulara rastlanmamıştır yazıyordu ama doktor bize epilepsi başlangıcı bu o yüzden çıkmıyor dedi ve ilaç yazıp gönderdi. Güya götürdüğümüz doktor bu alanda sayısız makaleler yayınlamış, yurtdışında bir çok kurumda görev ve eğitim almış, üniversitede de ders veren biri. Çocuk doktoru akrabam vardı şimdi ilaca başlama bi bekle dedi ama içim içimi yiyordu. Daha sonra araştırdık falan 5 gün içinde başka bir doktora gördüm başka bir ildeki. Doktor raporlara baktı muayene etti ve sadece gülüp ilk çocuğunuz mu dedi, asla öyle bir şey olmadığını ve epilepsi teşhisi koyan doktoru da yakından tanıdığını söyledi ve hayret içinde kaldı nasıl teşhis koyabildi diye. Tabi bizim içimiz rahat etsin diye bu sefer de ilaçsız şekilde uyku EEG si çekildi çok çok şükür temiz çıktı. Allah kimseyi evladıyla sınamasın. Tüm hasta bebişlere de şifa versin. Böyle bir durumdan şüpheleniyorsanız iyi bir doktora götürün içiniz rahatlasın. Erken dönemde farkedilip tedaviye başlandığında hayat kalitesini çok etkilemiyormuş sanırım