cicekbahcem Berenhanim Zeytinyağlı yaprak sarma Şerbetli tatlı Browni kurabiye Tereyağlı açma Börek Kısır Köz patlıcan mezesi Havuç tarator Tavuklu cipsli salata Yeğenlerimin menüsü buydu 🥰 çok gibi görünüyor ama hepsi bitmişti 🥰
Cigdemss Berenhanim yaş pasta haricinde şerbetli tatlı Cakepops, cupcake tarzında kek börek mayalı bir ürün tuzlu tatlı kurabiye makarna salatası şehriye salataası vb mercimek köfte kısır bulgur salatası vb Yoğurtlu salata dolmq sarma vb
Bebegiminannesi Berenhanim yaprak sarma , havuç tarator, rus salatası ,kaşarlı köfte ,kakaolu kek ,starbuck kurabiyesi ( damla cikolata ile yapılıyor) pizza poğaça ,
Berenhanim cicekbahcem bu gelecek kişiler o yazdıklarınızla hayatta doymazlar 😂 ben şöyle bi liste yaptım Sarma Sigara böreği Pizza Poğaça mercimek köftesi Patates salatası Makarna salatası Cupcake (kararsızım görsel olarak güzel olur diye düşündüm ama bi yandan da pasta var zaten diyorum) Tuzlu kurabiye(bunada kararsızım)
Maybeoneday Berenhanim buna ek olarak bir çeşit de tatlı yapılabilir sadece pasta var tatlı gerisi hep tuzlu cünkü
Berenhanim Ygtaras ay hiç sevmem ya oyuzden hiç yapmıyorum sütlü tatlı şimdi yaparım tadı kötü olur riske atmıyım hiç 😄
Berenhanim Bebegiminannesi teşekkür ederim havuç tarator başkaları da yazdınonu da ekliyim listeye.Pasta olduğu için kek tatlı yapmak saçma olur diye düşünmüştüm ama çoğu kişi onları da önermiş ekledim listeye