Elifinannecigi 9 ay 5 günlük tek lokma yemiyor. 15 gün oldu sadece emiyor neler denedim yok yemiyor napacağımı şaşırdım cidden. Bu arada ilk dişini 4 gün önce patlattı. Önerilerinizi bekliyorum o yemedikçe çok üzülüyorum 😭
ecemm-6161 Elifinannecigi diş döneminde zorlama canım.bizde 11. Aydan beri aynıyız suan 15 aylık dişler devamlı geliyor cok zor en zor dönem diyebilirim sevdiği seyleri ver yesin
Nuray23 Elifinannecigi 8. Aydan beri böyle bizimde .10 aylık oldu devam ediyor. Nolcak böyle bende bilmiyorum 🙄 ardı ardına dişleri geliyor. 6. Dişi cikmak uzere şuan.
Elifinannecigi ecemm-6161 İnan hiç bir şey yemiyor ne vereceğimi şaşırdım zorla verince tükürüyor zaten zayıflatacak 😭😭
irva Elifinannecigi O belli olmuyor canım peşpeşe de çıkabilir ondan da oluyordur.Patladığı gibi de düzene girmiyor hemen.Benim oğlum 15 aylık olmak üzere.Hala diş dönemi red yapar yemez hiçbir şey.Zorlamam öyle olduğu zaman mama ve su ile devam.Yoğurt ve meyve püresi veririm bir de ama bir tık soğuk dişlerine iyi geliyor anca öyle yiyor.