_canan3545 Üç aylık bebeğimi sünnet ettirdik bu pet bardak kaç gğn durmalı çocuğun canını daha çok bu bardak acıtıyo sizler nasıl yaptınız?
hurremsultann _canan3545 Neden ped bardak koyuyorsun ki direk bezle bırak çişiyle daha hızlı iyi oluyor bezini çok sıkma yeter
kitapkurdubebeninanasi _canan3545 oglum 2 aylikti sünnet oldugunda bardak hic kullanmadik beziyle daha cabuk iyilesir dedi doktorumuz öyle de oldu.
irva _canan3545 Pet bardak hiç koymadık doktorumuz koydurmadı 3.5 aylıkken sünnet ettirdim.Bezini çok sıkmadan bağla yeterli kendi idrarında daha çabuk iyileşecek.
hurremsultann _canan3545 anladım canım ama yanlış yapmış bence benim oğlum 2 günde iyi oldu sadece bez ve pansuman yaptım
_canan3545 kitapkurdubebeninanasi bizimkide o şekilde oldu çıkardım yaaa çocuğun tüm sıkıntısı bitti resmen çok şükür
ellerimtombik1 _canan3545 bugün yüzüstü de yatırdım ben ya öyle alışmış kaç gündür yatamıyordu sorum olur mu sizce?
ellerimtombik1 Ben de 3 gün kullandım bardak şimdi 4.günündeyiz bıraktım bakalım bugün banyoda ettirdik şükür