Bulutirem 8 aylık oğluma verebilir miyim kullanan var mı eczacı bişey olmaz az vsr içinde demis bal kafamı karıştırdı kullanan annelerimiz var mı
ecemm-6161 Bulutirem biz kullandık yeni doktor verdi 1 yaş üstü için uygun içinde bal var Evt bitkisel cok faydasını gördük oğlum 15 aylık alerji durumu varda verme
Bulutirem Melsbahar Benmde 8 aylık oğlum burun akıntısı genzine akıyor öksürüyor eşim almış bugün ondan tereddütte kaldım bende
Egelim Oğlum 18 aylık geçen ay doktor tavsiyesi ile kullandım, 2 günde kesti öksürüğü, 1 yaş üstü diyor ancak doktora sorun uygun görürse kullanırsınız.
Bulutirem Egelim ulasablcgm bı Dr yok maalsef her acile gittiğimde diorm nezle hayır covid belirtisi her hafta covid testi almalarından bıktım artık
Egelim Bulutirem İçeriğinde bal olduğu için alerjik yönünden belki kullanılması tavsiye edilmiyordur ama onun dışında içeriği temiz ve bitkisel bir şurup, bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. Çok geçmiş olsun 🌸
Bulutirem Egelim eşim eczacıya detaylı anlatmış alerjisini bişey olmaz içinde süt ve süt ürünü yok sonuçta demiş çok teşekkür ederim