Elifcvl Bayanlar merhaba bebeğim ayın 7 sinde 5 aylık olucak emmek istemiyor kendini geri atıyor sütümde yok gibi cok üzülüyorum yardımcı olun lütfen ne rezene ne kimyon denemediğim kalmadı
Yasemin38 Elifcvl beslenmene dikkat et bol bol su iç canım ve sık emzirmeye çalış. Yanına yatarak,müzikle,farklı pozisyonlarda emzirmeye çalış.
ofkelisirin Elifcvl biz de aynıyız zorlama uyku dan kalkınca emziriyorum hep müzikle falan kandırarak aralarda da almak istemiyor 🥴
Elifcvl Yasemin38 gündüzleri memeyi bırakıp hep etrafı izliyor gece denedim cekiyor ama süt gelmiyor yeteri kadar sanırım ağlıyor mecbur mama veriyorum ama sürekli sağıyorum
Yasemin38 Elifcvl sağımla bebeğin emişindeki süt üretimi farklı olur canım. Biberondan kolay ulaşım sağladığı içinde emmek istemeyebilir.
Elifcvl Zuleyha1 karanlıkta emiyor zaten gündüzde örtüyle denedim ne zor su emzirne süreci uzun süre emziren annelere imrenmişimdir hep
Elifcvl Ardisko zorla hayattta almıyor zaten üstümüze örtü örtüp denedim eskiye nazaran tutuyor şimdilik
Zuleyha1 Elifcvl Hayırlısıyla şu meme reddini bı aşın da 1yas sonrası hep kendileri emmek istiyorlar Merak etme canım
Zuleyha1 Elifcvl Bende simdi memeden kesmeyi hazırlanıyorum 2yasina bir buçuk ay var nasıl ayırıcam kara kara düşünüyorum
Elifcvl Zuleyha1 ah keske bende o zamana kadar emzirebilsem anne sütünün yerini hiçbirşey tutmuyor kız kardeşim gögüs ucuna koli bendı yapıştırmış onun kızı bi günde bıraktı 2.5 yasındaydı bi deneyin isterseniz ama sütünüzü sağmayı unutmayın yoksa sıtma tutar