mama Hanımlar merhaba, bebeğim ilk defa bugün sarı renkte çok az kustu. Kendi bebeğinde bu şekilde kusma olan var mı? İlk defa şahit oldum ve endişelendim.
Ugggg mama benimkinin yaklaşık bi aydır burun akıntısı vardı şuan besbucuk aylık iki kere kusmugunda sarı sarı sümüksü biseyler vardı sanırım balgam öyle biseymiydi
mama Ugggg evet evet iki küçücük nokta şeklinde balgam gibi. 2-3 gündür boğazı gıcık olmuş gibi öksürüyor ayrıca
Ugggg mama ozaman boğazında balgam var onu atmış bende bı haftadır klima açıyorum eskiden de burnu akardı ama hiç böyle olmamıştı klimaya yoruyorum açmasam çok sıcak korkuyorum hasta olcak diye kış zor diye düşünüyodum yazda zormus
mama Ugggg doktora götüreyim o zaman bebeğimi şimdi daha çok endişelendim. Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
Ugggg mama rica ederim eğer çok fazla degilse serum fizyolojik yaparsın ama iştahsızlık ateş varsa mutlaka götür
mama Ugggg hayır çok fazla değil. Dediğim gibi 2-3 küçük nokta kadardı. Sizin bebeğinize de çok geçmiş olsun Allah şifa versin😊