Taze1mom Senemmm11 benim çalıştığım birisi var çok çok memnunum, diyetisyen vuslat bakay, online çalışıyoruz ❤️ 6 haftada 7,5 kg verdim, kesinlikle görüşün 🥰
Adaaa_ Senemmm11 ben öneriyi arkadaşım var eşimde başladı şuan 9 kilo verdi. Kaçamaklar yaptığı halde.. Diyetisyen Melike online çalışıyor aylık 250 lira..
Pnarferah Senemmm11 halime şakacı ile başladım bende dün başladım hatta burdan bi arkadaşın tavsiyesi üzerine şimdilik memnunum
Pnarferah Senemmm11 gün içerisinde iletişimde oluyorum ilk aradı zaten liste için 15-20 dk konuştuk tatlı bi hanım ilgisinden memnunum
Taze1mom Senemmm11 eski danışanlarına uygun fiyat veriyor yeni fiyatlandırmayı bilmiyorum, siz sorsanız daha doğru bir cevap alırsınız 🥰
Toprakaren Senemmm11 canm istersen bi ara sana kendi diyet listemi atarim benm diyetisyenim öyle tahlil falan yaptırmadı neyi sevip sevmediğimi öğrenip ona gore bi liste yaptı ve haftada 1.5 kilo veriyordum ama yağlardan gidiyor zaten önemli olan yağlardan gitmesi yoksa vücudun sarkar
Toprakaren tostmuhendisi https://imgyukle.com/i/oZqHaN https://imgyukle.com/i/oZqrfS bunlar canm 2. Attigim liste baharatlar var 3 yi yoğurda katılacak 1 çaykaşığı şeklinde ama bana tayalı kaşığı olarak veriyordu sana ağır gelebilir bu karışım altın kürü curcumin diye geçer birde yemekler tatsız türsüz olucak diyetisyenim bana demesi atıyorum öğlen et diyorsan akşama sebze ye onu sen kendim ayarla diyordu bol su ve turuyuz tempolu gündüz ısyeridne yürüdüğümüz sayilmiyormus bende akşam yükten sonra 1 saar yürüyordum gelince de yoğurt karışımını yapıyordum sabah uyanınca 1 bardak 200 ml suya 1 yemek kaşığı sirke koy aç karına iç acayip ödem atma özelliği var birde hergun kefir iç 1 bardak listede varmı bilmiyorum bakmadan attim bendeki listelerden 1 tanesi bu sabahları kahve var şekersiz onun yerine kefir icebilirsiniz öğleden sorna ki saate ıhlamur gibi ony kendin ayarla veya listeye gore git birde kahvaltının yanina yeşil çay karışık paket alıyorum doğadan marka ananasli çok güzel
BetulL12 Kızlar bu online diyetr başlarken diploma belge herhangi birşey soruyor musunuz. Bir sürü böyle dolandırıcı var. Mezun olmayıp da diyetisyenlik yapanlar var
BozAilesi Senemmm11 online diyetisyen 2 aylık 180 TL verdim canım bir ayım dolucak bu cumartesi 98 ile başladım şuan 92 ye düştüm 🙏🏻
BozAilesi Senemmm11 istiyorsan paylaşayım listemi buradan fikir olur sanada benimle birlikte bi arkadaşım daha başladı aynı diyetisyene 78 ten 73 e düştü şuan listelerini sevdim fiyat olarakta çok iyi ben çok diyetisyen denedim en pahalı fiyat verenede gittim zamanında ama çabuk sıkılıp bırakmıştım en son bu önerdiğim diyetisyenimle başladım ve ilk defa sürdürebiliyorum 😇
BozAilesi Senemmm11 canım arkadaşıma farklı verdi İnstagram hesabın varsa ordan linkini göndereyim sana verdiği listeleride atayım istersen kafana tam oturur 😇