Bozzzzy Kızlar beyti yapıyorum ben kıymayı yufkaya sarıp sizce yanına ne yakışır kaynımlar gelicek cumartesi de bi aklıma gelmedi ne yakışır diye yardımmm 🤗🤗
Vanilya Bozzzzy Kaymışlar kim kız. Beytinin yanına fırında havuç gibi şeyler olabilir. Porsiyon şeklinde közlemeler biber ve patlıcan gibi
Egelim Bozzzzy Evet restorantlarda da beyti yanına meyhane pilavı koyuluyor, birde soğan salatası. Zaten yufka hamurişi, yanına açma olmaz.
Zeyno111 Bozzzzy Beyti yanına açma mı gün menüsünde beytinin işi olmaz beyti bir yemek menüsünde olur canım
Ssssraa Kesinlikle bulgur pilavı yoğurt ya da ayran. Çorba yaparsınız bi salata. Ortaya da sarma, halep tarzı olabilir.
Bozzzzy Egelim yok yani beyti yapmayıp açma havuç tarator vs patates salatası gibi şeyler mi yapsam dedim
NunuDudu Bozzzzy eğer lokanta usülü yaparsanız meyhane pilavı olur. Ortaya salata meze çeşitleri güzel olur. Humus fırın sebze yoğurtlu patlıcan vs ay bir hesap var Chefandmom instagramda çok iyi mezeleri ben hep ordan yaparım.
Egelim Bozzzzy Yok çayın yanına olmaz öyleyse, bence beyti de olmaz kıyma ağır gelebilir çay ile. Onun yerine dediğiniz gibi açma, patates salatası, çikolatalı kek tarzı bir tabak hazırlarsanız daha güzel olur.