Deletedmom001 Busrasafak araştırdım e bebekte 12 masal bulunan bi kitap varmış gidince tekrar bakacam almayı düşünüyorum inşallah 😊
Deletedmom001 Bisaniye üstte bi arkadaş yazmış baya yaratıcı şeyler onları deneyecem bir de yine oyuncak alacam bakalım 😊
Deletedmom001 NurR piyanolu olanların tuşuna zor basılıyor diye okumuştum burada bi yerde ama bebişim için biraz büyük kaçmaz mı büyük derkende bebeğim 3 ay 12 günlük pldu erken değil mi 😊
NurR Deletedmom001 hayır hiç değil ben iki aylıkken koymuştum önce ayaklarını çözüyor ses geldiği için ayaklarını çırpmayı öğreniyor 4. Ay gibi de yukarıdaki asılı oyuncakları farkedip ellerini hareket ettirmeyi öğreniyor ben hiç pişman olmadım benm oğlumun gazı vardı ayaklarını oyun halısı sayesinde hareket ettirdiği için gazına da çok faydası olmuştu
Deletedmom001 Elizbkrc maşallah diyim o zamam her şekilde oynuyor 🤭🤭 dur bakalım bir gidelim hoşumuza gitmezse vazgeçeriz 😊
Bebegim_ben Deletedmom001 canm.donenceyi bende düşündüm ama önerilmiyor vazgeçtim piyanolu oyun halısı aldm dün geldi dikkatini çekti baya benm bebegim 2 bucuk aylik daha tam kavrayamiyo ama
TomrisBebek Dayanıklı ilaç kutuları, ıslak mendil paketleri, kumanda, biberon kapağı... 😅😂😂😂 Ne alırsak alalım en ilgi çekicileri bunlar maalesef 😅
nurayuzun Deletedmom001 istediğimiz oyuncağı alalım finalde ıslak mendil paketi kumanda daha çok ilgisini çekiyor 😂😂😂 okadar beatbo aldık bi poşet bi kumanda bi kaşık görünce fırlatıp atıyor 😂😅
Deletedmom378 Deletedmom001 çıngırak tutamasalar bile çıkardığı sese bayılıyorlar oyun halısı zeka kartları bi kaç kumaşın içinde poşet varmış gibi hışır hışır ses çıkaran oyuncaklar ses yönelik alın dikkat çekici derim
Deletedmom001 Deletedmom378 aldık canım oyun halısı bir kaç çıngırak yine çıngıraklı uyku arkadaşı zeka kartı almadık daha bi de okumak için masal kitabı alacağız bunlar kaldı 😊
Deletedmom378 Deletedmom001 o zaman hemen bir öneri 🤭🤭🤭 sevgili bebek diye bi site var zeka kartları hem adet olarak çok hemde büyüklüğü çok güzel çok araştırarak almıştım ben ürünü ve kızımın çok ilgisini çekiyor 4 yasa kadar zeka kartı serisi var hepsi biraz tuzluca mâl oluyor ama ben şansa babalar günü indirimine denk gelip almıştım 0-24 ay serisini 160 lira yerine 120 liraya almıştım şimdi tanesi 86 lira olmuş geri ama çok kullanışlı buyuklugu diger markalarin kartlarina gore daha buyuk yine de bi araştırın belki daha iyisin bulutsunuz derim annesiiiiiiii 🤗🤗🤗🤗
Deletedmom001 Deletedmom378 teşekkür ederim öneriniz için bi araştırayım bakalım ee masal kitabı öneriniz yokmu 🤭🤭
Deletedmom378 Deletedmom001 o yönden bana da birileri öneri versin çünkü bebeğime yalan söylersen burnun uzar ya da saçlarını pencereden aşağı atarsan prens gelir tırmanır kırmızı başlıklı kızdaki kurtun o saçma sapan konuşmaları bana gereksiz geliyor çünkü yalnis şeyler şimdilik onun yerine dokun hisset kitapları var ya şu vik vik öten poşet sesi olan hayvanların kulağını kürkünü burnunu dokununca hissedeceği ondan aldım 🤭🤭🤭🤭🤭