Deletedmom001 Antlbulut hmm sizin bebeğinizin neler dikkatini çekiyor bana yazar mısınız oyuncaklarını
Deletedmom001 Adakizim şimdi baktımda ayağına takılan değil de bileğine takılan almak istiyorum baya sıcak olur ayağına takılanlar çorap şeklinde başka öneriniz var mı
Adakizim Deletedmom001 Ayaklarındakiler daha çok ilgisini çekiyor. Ayrıca daha büyük ve daha güzel ayaklar için olanlar 😊
Deletedmom001 Adakizim mardindeyim burası da baya sıcak çorap şeklinde olduğu için büyük bir ihtimal kullanamam diye düşünüyorum 😊🥰
Derinbebis Deletedmom001 bende dönence yeni sipariş verdim daha elime geçmedi tutumlu anneden bakabilirsiniz bence daha uyguna geliyor 🙈
Deletedmom001 Derinbebis toplu alışveriş yapacağız o yüzr n hepsi birlikte almak istiyorum teşekkür ederim 😊🥰
nihan_arslan Deletedmom001 fisher price oyun halısı müzikli olan ayaklarını vurdukça müzik çalıyor. süper biz çok memnunuz
Tazeanne53 Oyun halısı ve dönence. Hele şu dönenceyi icat edenden Allah razı olsun. Az kahvaltı yapmadım onda dururken az yemek yemedim. Yoksa nefes almak mümkün değildi🤦♀️
Busrasafak Deletedmom001 hisirtili kitap var boyle eline sıkıştiriyor ses cikarinca hosuna gidiyor bayagi oyalaniyor onla benim kizim 3 ay 18 gunluk
Deletedmom001 Busrasafak onlara da bi bakayım bakalım peki bir de masal kitabı almayı düşünüyorum önerebileceğiniz bir kitap var mı 😊
Busrasafak Deletedmom001 playgro toy box öğretici kitapcik bundan bendeki google dan bak istersen canim
Ugggg Derinbebis Allah bağışlasın bende ilk gunlrlerini hatırlıyorum kuzucum kucucuktu uyurdu hep şimdi bezi temizmi bakmak için eğiliyorum iki eliyle saçlarımı tutuyo;)