arifekldrm 19 aylık bebeğim var ve memeden kesmek istiyorum çok fazla düştü memeye yemek falan yemiyor artık. Sabır taşını duymuştum da acaba nasıl birşey rengi falan nasıl kullananlar yorum yapsbilir mi
Mora arifekldrm ben kullanmadım ama araştırıyorum azaltarak bırakamadık çünkü 25 aylık, sarımsı bir rengi varmış hafif ıslatıp sürülüyormuş arkadaşlar aldı hep 1 seferde kesilen var
Beyzasmom arifekldrm ben siyahını görmüştüm öğütülüp sürülüyor memeye bi iki gün çok acı bir tadı var görümcem in kızı da sizin bebeğiniz gibiydi öyle bıraktı ama hakiki olanı bulabilirsiniz inşallah
arifekldrm Yelda35 valla artık herkesin içinde meme meme diye alıp kdaya götürüyor yoruluyorum artık. Uyumak için 15 dk rahat memede çekince ağlıyor nasıl bırakacak bikarinca nasıl uyuyacak diye düşünüyorum artik
arifekldrm Mora Bende düşünüyorum almayı da. Rengi göğüs ucu gibi olsa fark etmese en azından öyle bırakır diye düşünüyorum
Kumsal-1034 Ben kullandım kızıma 1 hafta bıraktık her istediğinde sürdüm göğsüme kahverengi görünümde toz halinde alıp su ile karıştırmıştım
Aliveannesiiii Kumsal-1034 peki gece emerek mi uyuyordu o süreci merak ediyorum memeden kesilince nasıl uyutacağımı nasıl davranacağını kestiremiyorum 😢
Aysedgm Ben sabır taşını toz şeklinde değil de taş gibi siyah renk aldım taşı ıslayıp nemli şekilde sürdüm çok acımsı tat veriyo çocugu tiksindiriyo dili biraz acıyabilir iki iki kez tekrar kontrol etmeye gelir acaba hala acı mı diye
Aysedgm arifekldrm bu yöntem gerçekten kesin ama gerçekten istediğiniz gün yapın psikolojik olarak iyi bir günde üzülebilrsiniz çünkü çocuk memeden tiskiniyo ben çok üzüldüm ve memede uyuğu için uyumamıştı
Bade_gizem arifekldrm ahh ahh aynılarını ben çektim hiç bişey kar etmedi en son siyah bant yapıştırdım göğsüme o zaman bıraktı :)bi dene istersen
Aysedgm arifekldrm ağlamadı yani az agladı dili acıdı ben de bitti dedim elini atınca aklına geldi geri falan çekti ama ben pişman oldum üzüldüm kıyamadım gece verdim çünkü gündüz uyumadı hiç oturmadı hep ayaktaydı yemek de yemedi doğru düzgün ama sizin çocugunuz böyle olacak diye bişi yok
Aysedgm arifekldrm renk pek vermiyor görüntüsü yok yani memede gündüz pek ağlamadı ama uyumadı da gece zor oldu kıyamadım verdim ben meme pek hazır değildim sanırım bıraktırmaya 19 aylık tı
arifekldrm Aysedgm yani artık kesin istiyorum kararlıyım çünkü. Çok güzel yemek yerdi memeyi hiç aramazdi uyumadan uyumaya emzirrdim ama artık yemek ye yemiyor. Annemden destek alarak biraktiracagm çünkü beni gördükçe meme diye ağlıyor
arifekldrm Aysedgm 17 aylıkken bı denedim ben kendisi istemediği için üç gün emzirmedim ama göğüslerim çok dolmuştu erken dedim vicdan yapıp geri verdim şimdi de bıraktıramiyirum. Pişman mıyım değilim ama vermesem de olurmuş ama
Aysedgm arifekldrm bunu alın aktardan sürün zaten bir iki gelecek bida gelmeyecek bitmiş dersiniz benim yanımda kimse yoktu tek başıma yapmam gerekiyordu o yüzden destek olacak varsa kolay olur
arifekldrm Aliveannesiiii benim kuzenimin oğlu tek göğüs emiyordu ve hiç bişey geliyordu 16 aylikti biraktirdi uykusu ilk üç gün falan piş pis yapa yapa uyuttu şimdi rahat mesela emzikte emmiyor
arifekldrm MelekSubasi üç gün glhic vermedim gece süt içti gündüz de salça sürmüştm öyle devam etmistik üçüncü gün istedi meme ama ben çok mutsuzdum hiç yüzüm gülmedi hiç rahat degildim