Denizinannesi52 Valla oturdum kara kara düşünüyorum ne yapsam diye ama yok aklıma bir şey gelmiyor hergün bıktım valla biri haftalık menü yapıp verse keşke 🤣
Reyna Denizinannesi52 ben şehriye çorbası ve kabak yemeği yaptım oğluma eşim bize gelirken pizza alacak 🤩
06012021Alim bireylul Canim nasıl yapıyorsun fırında karnabahari bnmde var karnibaharim fikir olur bnada
Balkizlarim Denizinannesi52 Fırında tavuk patates pilav soslu kırmızı lahana salatası ve kivi pastası 🙈💞
AytenMina Denizinannesi52 Ben bu hafta annemdeyim, menümüzde Mercimek corbası Saç kavurma Pilav Salata
Mutlulugunadi_bahar Denizinannesi52 eşim yok bugün tek başımayım ne yesem ki diye düşünüyorum. Bir şeyde yapmak gelmiyor içimden. Önerilere bi göz atayım bende;)
salcali_yumurtaaa Denizinannesi52 bi ben garibanım galiba herkes balıklar etler tavuklar. Benm fırına patates süreceğim sadece. Bişi kalmadı evde. Yanına da annemin gönderdiği turşudan koyacağım. Allah bereket versin bugünümüze şükür napalım
Denizinannesi52 salcali_yumurtaaa aynen valla dolap tamtakır kuru bakır bir karnabahar vardı o da küçük kime yetecek bilmiyorum