kahve-cekirdegim Güzel anneler ek gıda alışverişi için neler önerirsiniz nelerden memnun kaldınız neleri boşuna almışım ya da memnun kalmadım dediniz paylaşır mısınız tavsiyeleri alalım resimli mama sandalyelerini de bekliyorum 🥰
Alya2308 kahve-cekirdegim Bizde bu hafta alışverişe çıkacağız ama çok endişeliyim durayım burda yardımcı olurlar inşallah 😍
Ruzz-Batu kahve-cekirdegim bende ufak tefek almaya basladim belki fazla almista olabilirim kucuk kavanoz 210 cc lik 10 tane gida termometresi ( peynir yapmak icin) oioi nun kase ve bolmeli tabagi wee nin 2 li kasigi ve disariya goturmek icin kasik kabi sivi gecirmez onluk nuk un alistirma bardagi buharda haslama aparati et suyu ve peynir alti suyu koymak icin buzluk cam rende mama sandalyesi buyuk oglumun duruyor onu kullanicam bunlari aldim bir heves ilk oglumda yapamamistim o 11 yasinda bunda aldim insallah hepsini kullanirim
kahve-cekirdegim İkea modeline benzeyen kanz eco fix hoşuma gitti sandalye olarak demir ayaklı ve ayakları dik çok yer kaplamaz ama ayak basma kısmı yok sorun olur mu acaba kullanan var mı :)