mylittlepony Kızlar bebeğim sabah normal tuvaletni yaptı bütğn gün rahat değildi iki saat önce gene yaptı bu sefer biraz yeşil çıktı. İshal mi acaba 😕 bu arada anne sütüyle besleniyo
Rabiays mylittlepony yeşil üşüttüğü için olabiliyor birde siz yeşillik yediyseniz de yeşil olabiliyor isali anlarsınız su gibi olur zaten normalden cıvık
Rabiays mylittlepony internetten kaka renkleri var bebek aylarına göre ama eğer 4aydan küçükse normal sizin yediğiniz maydonoz marul bile etkiliyor klimadan flan soğuk da almış olabilir yeşil kaka genelde bunlara sebep canım
mylittlepony Rabiays evet onlara bakmıştım rengi aslında normal anne sütü içen bebeğin kakası çook hafif yeşil sadece. umarım ishal değildir sürekli ağlıyor. Mesela günde nekadar sıklıkla tuvaletini yapması ishal olduğunun belirtisi ? Yarn 40ımz çıkacak
Rabiays mylittlepony çok normal sizin benim bebeğim o zaman 6kere falan yapıyordu ginde yani isal olması için 11falan çok yani
Rabiays mylittlepony bende çok telaş yapıyordum çok telaş yaparsanız kakasını sağlıkocĞı hemşiresine gösterin sizi bilgilendirsin sağlıklı bi şekilde büyüsün inş ☺️