E_A_H Hanımlar benim sütüm yok hiç gelmiyor mama ile besliyorum , biz yemek yiyince yavrum ağlayıp yemek istiyor ağzını şapurtatıyor falan yani başlayanlar nasıl başladınız neler verdiniz
Lulemom E_A_H 4 ay erken bence. 5.5 aylık hala başlamadım. Bizimkide aynı bakıyor. Ama canı istediğin değil. Sonuçta insanın tadını bilmediği şeyin canı çekmez. 180 günü tamamlaması gerekiyor. Bizim doktorumuz 6. Ay bitiminde dedi. Erken başlatanlarda var ama doktor daha iyi bilir. Doktoruna danış bence
birtutamsac E_A_H doktor kontrolünde başladık biz ama kilosu düşüktü, sizinkinin kilosu nasıl. Ayrıca süt yoksa mama teklif edin önce bebek yemeklerden anlamaz size öyle geliyordur ama yemediği şeyi nerden bilsin çocuk.
E_A_H birtutamsac kilosu 7:300 bende erken diye düşünüyorum. Sadece tatırsam sorun olur mu acaba hani ek gıdaya hazırlık için
agatha birtutamsacMerhaba, aynı şekilde bizim doktorumuzda kilo alımı düşük olduğu için başlamayı önerdi. Bebeğiniz kaç kg acaba ve bu süreçte kilo aldı mı merak ettim ☺️
E_A_H babyandmom1 mama kullananlara doktor tavsiye ettiğini duymuştum o yüzden bende başlasam mı diye fikir almak istedim
theAna E_A_H şuan erken bence bekleyin. Kilosu da iyiymiş maşallah. Ek gıda tadımla başlıyor zaten 5.aya kadar bekleyin en azından.
agatha Benim oğlumda şu an 4 buçuk aylık, anne sütü alıyor fakat son aydaki kilo alımı ilk aylara göre bir hayli az. Doktorumuz başlamayı önerdi ama sizin kilonuz iyi maşallah. Yerinizde olsam bir süre daha beklerdim ☺️
agatha birtutamsac Oğlum 4 buçuk aylık, 6 kg şu an. Fakat son bir buçuk ayda toplamda 250 gram aldı. Şu anki kilosu iyi belki de fakat son zamanlardaki kilo alımı epey düşünce doktor ek gıda önerdi.
birtutamsac agatha doktorla ilerleyin benim kızımda ilk 2 ay toplamda 2 kilo aldı, sonra 100 gram 200 gr şeklinde devam etti ek gıdaya başladık ama dediğim gibi çok değişen bi şey olmadı yemek istemiyo benim kızım daha doğrusu beslenmek istemiyo 😬