ipekbocugu Bebekleriniz kabız olduğunda nasıl bir öğün hazırlıyorsunuz spesifik bir tarifiniz var mı , benim kızım 6 buçuk aylık
erdeminannesi12 ipekbocugu 1 kaşık yulaf ezmesini yarım çay bardağı suyla pişirin içine 1 tane kayısı küçük küçük dığrayıp koyun pişirirken sonra blenderdan çekin 1 tatlı kaşığı zeytinyağı karıştırıp verin şifa olur inşallah
musmustlu ipekbocugu marketten kuru siyah erik alıyorum. Küçük parçalara bölüp suda kaynatıyorum. Hoşaf gibi oluyor. Eziyorum meyve suyu oluyor.
ipekbocugu erdeminannesi12 musmustlu Annemin kuruttugu kayısı ve siyah erik var kayısı çok kuru kuru ama erik iyi olur . İnsanın aklına gelmiyor bazen. Teşekkür ederim 👍 yulaf Eti nin bildiğimiz yulaf ezmelerinden var olur heralde
erdeminannesi12 ipekbocugu evet evet olur kayısıyıda yulafla beraber pişirdiğinizde yumuşayacaktır diye tahmin ediyorum sonra zaten ezin hepsini beraber ki yemesi kolay olsun
musmustlu ipekbocugu yalnız iki çeşit kayısı var. Biri kabızlığı gidermez. Ama hangisi bilmiyorum. Benim ablama da kayısı kabızlık yapar. Ben kayısılı meyve suyu alıp veriyorum.