tazecikanneee Kızlar YouTube üyeliği alırsam internet olmadan video izleyebilir miyim? Ya da nasıl yapabilirim? KPSS çalışmak istiyorum. Ama evde internetim yok. Hattım da Vodafone . Sınırsız YouTube diye bir şey var mı ? Ne yapabilirim? Lütfen yardım 🙏🏻
Baby_Mila tazecikanneee Vodafone sınırsız YouTube video pass paketi var aylık 30 yada 35 tl onu alıp sınırsız izleyebilirsiniz yada YouTube üyeliği alırsanız videoları indirip internetsiz izleyebilirsiniz
Ebru-isil tazecikanneee premıum üyelik alırsan reklamsız ve indirebilirsin.İnternet olan bi yerde indirip sonra internetsiz şekilde izleyebilirsin indirdiğin videoyu
guldennnn tazecikanneee ben ünideyken vardı sınırsız YouTube alıyordum ben onu . Yanımda uygulamasından bak istersen ek paketler kısmında olması lazım
Duyulurum tazecikanneee Yok hayır yine YouTube’dan izleniyor indirilenler diye bir şey çıkıyor profilde
Duyulurum tazecikanneee olur tabi bilgisayar tablet. Bir de YouTube müzik de kullanılabiliyor o da güzel arkaplanda caliyor her sey. Aynı şekilde bu videolar da arkaplanda oynayabiliyor
Senemmm11 tazecikanneee Vodafoneda YouTube spotify ücretsiz olan paketler var paketlerin adını bilmiyorum ama onlara bak istersen