canana Kızlar oğlum 21 aylık cumartesi günü sünnet oldu. Hastaneden çıkmadan önce doktor pipisinin etrafına kremli gazlı bez sarmıştı. Evde çıkarırsınız demişti. Ama mümkünatı olmadı asla dokunamıyoruz ve bi tarafı dikişin olduğu yere yapıştı. Ben bunu nasıl çıkarıcam 😫😫 serum fizyolojik döktüm ıslansın düşsün diye yok yine olmadı. Fikri olan?
Nihal42 canana valla bilemedim biz 3 aylıkken yaptırdık sargı falan olmadı. Ama Bi zeytinyağı dök dicem de olur mu bilemedim🙈🙈
agacsizkoala canana zeytinyağı dökseniz onunla çıkar bence , bide kantaron yağını sürüyorlar sünnet olduktan sonra çok daha hızlı iyileşiyormuş yara ben denemedim ama burda görmüştüm onu da deneyebilirsiniz
minik_koalam canana merhaba bizde 17 aylıkken yaptırdık, akşam zeytinyağı döktük 2 defa sabah uyanınca kendiliğinden düştü
gercekdisihesap Bende serum fizyolojik, zeytinyağı, kantoron yağı kullandım. Bebek hareket ettikçe kendi düşüyor aslında. Bizde 6 aylıkken yaptırmıştık, hareket ede ede neredeyse kendisi çıkmıştı. Eğer acil çıkarmanız gerekmiyorsa bırakın kalsın, kendisi düşsün.
canana gercekdisihesap ne biliyim sanki çıkarsam daha hızlı iyileşir gibi geliyor. Bi tarafı kapalı kaldı çünkü. Alt tarafı açıldı sallanıyor gazlı bez 😅 zeytinyağı kantaron var aslında evde deniyim
_-annee canana bebeğim 2.5 aylıkken sünnetini olmuştu bizdede o gazlı bez farzı şeyden vardı doktor 3-4 sonra kontrole gelin o zamana kadar düşmüş olur demişti ama bizimki düşmemişti kontrole gittiğimizde doktor şırıngaya su alıpta güzelce ıslattı çok kolay bir şekilde çıkardı ama biz ister istemez acıcak diye korkuyoruz yavaş yavaş yapmaya çalışıyoruz doktor tek bir seferde çekti ve bebeğim hiç ağlamadı yani güzelce ıslandığı için acısı olmadı büyük ihtimal
canana _-annee evet biz üzülüyoruz acıtıcaz diye zaten kendisi de eşofmanı sıyırmamıza bile izin vermiyor :( zeytinyağı döküp kapattım bezi bakalım bi kaç saat sonra çıkmış mı diye bakıcam
Mert_Cemre canana bu dönemler zor oluyor İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız Allah yardımcınız olsun 🌸