Kader_oyku19 Tahmini 30 mart dogum 31 mart 2019 kiz atak mi anlamıyorum hep kucak ilgi bekliyor nasil hesaplıyorsunuz
cayircimen Kader_oyku19 ya biri benimde hesaplr mı 6 mart doğum olması gereken 15 mart heryere yazıyorum kimse cevap vermiyo ya😂😂
Yesim25_ Cerenes26 nasıl ve nereden hesapliyorsunjz rica etsem benimkini hesaplar mısınız 13 ağustos doğum beklenen 15 ağustos kız bebek
Ada010819 Cerenes26 tahmini doğum tarihi 17 haziran 2019 doğum tarihi 28 mayıs 2019 erkek rica etsem benimkinide hesaplar mısınız 😊
Ayhann Cerenes26 afedersiniz rica etsem bize de bakarmisiniz? 28.02.2019 beklenen dogum tarihi. 04.03.2019 dogdugu tarih. Erkek bebek.
Hki Yalnız o dediğiniz program ücretli mi acaba ? Bir de bana bakarmısınız 11 şubat doğumlu erkek bebek
Hki Keşke ücretsi yapsalar böyle uygulamaları da bizde fayda görebilsek teşekkür ederim ama mafetti bu atak olayı beni 😀
Cerenes26 Hki ben oğlumda 4 ay 11gunluk. 14 günü kaldı atağının bitmesine. Emmek istemiyor uyumak istemiyor gezmek istiyor sabahtan akşama kadar gezicek ama bende ne bel kaldı ne kol. Bide bgun aşı olduk dişler ayrı kaşınıyor. Hepsi üst üste geldi.
Hki Cerenes26 bizimkiler aynı haftanın çocukları o zaman gerçekten dediğin gibi mama yiyo yerken uyuyo tam diyorum bi bakıyorum yine aynı çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun