Elifhfsa 11 nisanda doğum yaptım 4400 gram olmuş bebegm sizde durumlar nasıl gündüz uykumuz yok hix çok mizmiz bir kızım var sanki hic büyümuyor gibi
Miniminnak Elifhfsa 10 nisanda doğduk 5300 kilosu gündüz hiç uyumuyor en fazla yarim saat kac kilo dogdu o önemli bizimki erkek bide gazlı 😣
Aysktr Elifhfsa 1 Nisanda doğdu kızım yavas yavas gece gündüz ayrımı yapmaya basladı elini emiyor beni tanıyo kendini atar gibi kaldırıyor hala gazımız devam ediyo ama ne yazık ki bizde evimiz dısında hiçbir yerde durmuyor 😕
Esmmstf2016 Elifhfsa 16 nisanda dogdu oglumuz 3185 gr di suan 5100 gr olmus 58 cm koligimiz var bazi gunler baya sancili aglamali geciyo
Elifhfsa Miniminnak 2780 gram doğdu canim benimkine gaz ilacı iyi geliyor. Allaha şükür ama gündüz uykusu yok
[silindi] 21 nisanda doğdu oğlum şu an 4850 gram. Meme reddi yaşıyordum şimdi yavaş yavaş alıştırıyorum tekrar memeye. Ve gaz problemi devam ediyor.
Elifhfsa [silindi] meme reddi bnde yaşadım hala devam ediyor baklm nezmn son bulcak uykulu olunca çığlık çığlığa kalıyoruz
otose_san 24 Nisan'da doğdu benim kızım da🐣 5800 gr olmuş. bazen çok uyuyor bazen de hiç uyumuyor ama genel olarak çok şükür uyku sıkıntımız yok🙏🏻
tubabalcihasan Elifhfsa normalde 25 nisan di doğum tarihi doktor bey 4 kilo olunca 9 nisanda doğumu başlatti mama meme ile beslediğimiz için 3 saate bir besliyorum kala balık olmadığı sürece miz miz değil şükür
Elifhfsa tubabalcihasan kilosu falan iyi benim gibi sutunuz mu az mama veriyorsunuz kaç Cc veriyorsunuz
[silindi] Elifhfsa bazen saatlerce aç kalıyor bazen beş dk emip bırakıyor ama artık aç kalmasındansa beş dk emmesine şükrediyorum
tubabalcihasan Elifhfsa benim hamileliğim sıkıntılı ğec ti. çok ilaç kullandım doğumda sukintili oldu sütüm kesildi az geliyor 3csaatte bir 90 cc veriyorum
mcansum Elifhfsa bizde 9 nisan 6kilo cokmuymus acaba bilemedim şimdi yorumları okuyunca 🤔 gece 12 gbi yatar 5 gbi emer sonra 2 saatte bir 11 kdar ole gecer bizde gündzde kısa kısa uyuyor
Dorukmommy Elifhfsa 26 Nisan 3.720 doğdu erkek bizimki de 🙏🏼 Gündüzleri bazen toplamda 1-2 saat uyuyor bazen toplamda 2-3 kere 2-3 saatlik uykuları olabiliyor çük şükür gece uykuları düzene girmeye başladı☺️🙏🏼
tubabalcihasan mcansum ben normal doğum coj istiyordum doktorum 37 . haftada başlattı doğumu ams sezeryan oldum neyde sağ salim kucağımiza aldım ya