AselzumraLina https://www.milliyet.com.tr/amp/gundem/son-dakika-istanbulda-dehset-annesini-boynunu-keserek-oldurdu-6688368 Kadın akrabamız oluyor oğlu vahşice öldürdü ayrıntı ayrıntı dilden dile geziyor ve yapan kocamin kucukluk arkadaşı aklımdan çıkmıyor eşime de belli edemiyorum aşırı derecede üzgün delirmiş gibiyim gözümün önünden kadının nasıl can verdiği duyduklarım aklımdan çıkmıyor.
BirAlparslanAnnesi AselzumraLina öldüren kişinin kuzeni yazmıştı olayı yanlış hatırlamıyorsam. geçen gün sıcağı sıcağına herşeyi anlatmıştı
Go_ya_sa AselzumraLina offf Allah im evlatlarimizi korusun kimin nasil ne halde oldugu bilinmiyor 😔 rabbim diger cocuklarina sabir versin
AselzumraLina Tamashaaz Duruyoruz zaten eşimde bende evden bı hastaneye çıkıyoruz insanlar iyice delirdi
Hsrtgndz AselzumraLina aaaolay hemde oturduğum yerde olmuş 😞 çok kötü dogurdugun büyüttüğü evladın bunu yapması Allah rahmet eylesin 😞😞
Deletedmom_41 Goktugmom_ ben bilincli yaptigini soylemedim ki o ne alaka, anlamamissiniz ne demek istedigimi