Busram57 Kizlar kizim 3 aylik duzeltilmis 1 aylik Gaz sorunu duzeltilmis yasa gore mi yoksa kronolojik yasa gore mi 3. Ayinda geciyor?? Col gazli uzuliyorum cok. Birde beslenmesi 3 4 saatte bir 90 ila 120 arasi veriyorum. Cok mu?
Minikprensannesi Busram57 kronık ay olabılır 4. Ayda azaliyo mama içiyorsa gaz damlasına devam edebılırsınız
Ipekk Busram57 kızımda 2 ay erken doğdu normal yaşıyla 5. Aydan sonra azaldı. Erken doğanlarda biraz daha yoğun oluyor😞
Ntugba Busram57 benim kızımda 30 haftalık doğdu gaz kro 6 ayda geçti küvezde çıkarken gaz damlası yazmaları lazım do ama yazmadilar mi canım 3 saatte bir 90 cc iyi mi bebeğe gore değişir bu durum
Busram57 Minikprensannesi evet gaz damlasi nurse harveys veriyorum arada birde rezene cayi iciriyorum bazen.. neyse az kalmis 😊
Busram57 Ntugba doktorum aldigi kadar ver diyor mamayi. Bende o kadar vermiyorum, zaten gazi var .. var damla metsil ve nurse harveys var. Birde probiotic damla kullaniyorum
Busram57 Ntugba mamayla da alakali olabilirmi cnm? Ben hipp kullaniyorum su an. Bebelac da sanki bu kadar gaz yoktu.. Bu arada happy mom dan hatirliyorum seni, sen dogum yaptiginda ben daha hamileydim.. sen buyuttun simdi sira bende 😊
Ntugba Busram57 doğrudur canım inşallah sende buyutceksin evet mamayla alakalı olabilir aptalım conformil deneyebilirsin oda çok iyidir hem kabızlığa falanda çok iyi geliyor