Kitapkurduu Kızlar birkaç aylığına anneme ve kayınvalidemlere gidicem 1 ay orda 1 ay diğerinde kalıcam eşim gelmicek evde kalıcak yemek olarak ne yapıp buzluğa atabilirim sadece çıkarıp pişirip yiyecek türden. Komşum sarma yap buzluğa koy dedi üzerine su döküp pişirir dedi var mı öneriniz bu konularda biraz kıtım
BalkizimBaloglum2 Kitapkurduu kuru fasulye barbunya nohut mercimek vs corba gibi yemekleri pişirip sıcak sicak konserve yapip buzdolabinda saklayabilirsiniz dondurucyada poğaça kek kurabiye hatta börek koyabilirsiniz güzel oluyor
Ogullarinaasikanne Kitapkurduu aklina gelebilecek bütün yemekleri yapip konserve teknigiyle sicakken agzini kapatirsaniz hicbirsey olmaz
Fatma69 Kitapkurduu bütün sulı yemek ve çorbaları kaynar kaynar kavanoza koyup ağzını kapatıp ters cevirin soguyunca dolaba koyun eşiniz çok rahat eder kapaklar yeni olsun aylarca kalsada sorun olmaz
FZC Kitapkurduu köfte yapıp koyabilirsin, tavuk kızartabilir, içli köfte koyabilirsin, gözleme yapıp koyabilirsin
BalkizimBaloglum2 Kitapkurduu kayinvalidem bana lahana yemegi yapmış kavanoza kaptırmış 3 ay onceydi dün actim ayni tazeliginde duruyordu
Kitapkurduu BalkizimBaloglum2 anladım bende bunu bir denim kimse yapmıyor herhalde bir siz yazdınız teşekkür ederim
Kitapkurduu Fatma69 cidden mi çok sağolun sizin yaptıklarınızdan birkaç örnek verir misiniz ben isim almadan yapamıyorum
Fatma69 Kitapkurduu yemek pişir canım tam pişince kaynar kaynar kavonoza koy agzını kapa ters çevir bütün çorbalar ,kuru fasilye ,yeşil fasülye ,nohut ,karnı bahar aklıma gelen bunlar