SeydaMira Kızlar ben evlenmeden önce 10 gün duş almasam dahi ter kokmazdım hatta evlendikten sonra da öyleydii sonra kızım dünyaya geldi. Ama doğumdan sonra ter kokum olmaya başladı sizde böyle olan var mıı?
SeydaMira Beyzanurasel yaa her gün duş almak zorunda kalıyorum ve ter kokan insanlardan da nefret ederiiiim 😡😡
Beyzanurasel SeydaMira ben her zaman fırsat bulamıyorum birde Erzurum’da olunca hergun alınmıyor donarm yoksa 😑
mutsuzsaglikcianne Yaa benim de öyle oldu niye bilmiyorum roll on Deodorant fayda etmiyo napcam bilmiyorum bu deotak mı ne diyolar ondan kullansam fayda eder mi acaba
Mert_Cemre mutsuzsaglikcianne her duştan sonra ıslak koltuk altınıza karbonat sürün hiç koku gelmicektir ben öyle yapıyorum 😌
mutsuzsaglikcianne Mert_Cemre ya önceden varya hiç kokmazdım ve bu konuya da cok titizim gitti geldi başıma geldi boyle agir kotu bi ter kokusu degil ama roll on hic bi ise yaramıyo tabi kimyasal da doğru degil de.. karbonati surdukten sonra bi bez pecete vs yardımıyla temizlemeye gerek yok degil mi
Mert_Cemre mutsuzsaglikcianne yok canım gerek yok temizlemeye o şekilde kalsın.Bende nefret ederim ter kokusundan çok araştırdım ve karbonatın iyi geldiğini duydum denedim gerçekten de işe yaradı 🥰
mutsuzsaglikcianne Littlebird bakayim karbonat kullanayim bi olmadi deotak da alırım siz hangisini kullanıyorsunuz
Yesimsahin SeydaMira aaaaa🙄🙄 yaaa bende bu ne diyorum önceleri hiç hiççç kokmazdı ama doğumdan sonra başladı demek ondan mıymış ya😂😂
Gokus Anaa herkes mi aynıymış, ben de asla kokmazdım kaç gün yıkanmasam bile şimdi duştan çıkıyorum ter kokuyorum resmen. Niye böyle oldu ya