lalbg Elifatlas bana özellikle hamilelikte ekstra tiksinme yüklendi. Her gün kızıma yediriyorum. Bir gün omlet bir gün tereyağında bir gün haşlanmış olarak. Ama 1 yumurta yediği halde saatlerce içim yumurta kokuyo sanki😂
Elifatlas lalbg heleki o yumurta yere düştüyse sildikçe yumurta kokusu doluyor 🤦🏻♀️ besin değeri o kadar yüksekki mecburuz işte napalıö biz yemesek evlatlarımız var benımki sabah annii yımutta çıt der 😆😆
Bebegimicin1 Zeynebinannesiii aklima nedense direk hamilelik geldi bi dusunun belki oyle ihtimal vardir
Zeynebinannesiii Bebegimicin1 oyle bir ihtimal yok kuzum ya beklemeyoruz yani geçen ay regl oldum ve dün kadın dogumdaydim olsaydı çıkardı herhalde diy düşünüyorum 😅
Zeynebinannesiii Elifatlas ay ne bilim buda böyle bir anıydi işte bir an dedim noluyoruz 😂😂 istemsizce bir ogurtu falan korktum daaa😱
Zeynebinannesiii lalbg ay yumurta bozuk olsa oda geldi aklıma ama tadı çok güzeldi ve yedikten hemen saniyeler içinde oldu bu olay hemen etki eder mi🤔🤔😱😂
lalbg Zeynebinannesiii bilmiyorum ki hayatımda 1 kez bozuk yumurta yedim küçüktüm onda da midemi bozmuştu sadece🙈
Buseslm Zeynebinannesiii gece gece haşlanmış yumurta nasıl çekiyor canın hemde 2 tane🙈 onca lahmacun çiğ köfte vs varken düşüncesi bile içini fena yaptı gece gece 2 haşlanmış yumurtanın
Zeynebinannesiii Buseslm kız diyetteyim 😂😂 dedim ki ne yiyebilirim en iyisi yumurta yiyeyim diyette olan bir anaya lahmacun demeeegg 😁😁 yoksa ben de lahmacun pide hamburger missss 😅😅
Arenilay- Zeynebinannesiii bende doğum sonrası kontrole gidememiştim 5 ay sonra gittm alttan muane oldum bişey çıkmadı hatta yumurtalık rezervelerime kadar bakılmıştı 4 gün sonrasında hamile olduğumu öğrendim 😂 hayırlısı olsun tabi dokunmuşta olabilir geçmiş olsun🙏🏻🌸
Zeynebinannesiii Arenilay- yaaa 😂💞 dediğiniz gibi olabiliyor bu tarz şeyler ama ben yüzde yüz eminim ki yok yine de içime kurt düşmedi değil test almak şart oldu 😁❤️