Ebruvezumra Kızlar bebek spa merkezleri varmış bebeğini götüren varmı nasıl memnun kaldınızmı bende bebeğimi götürmek istiyorum tavsiye ve yorumlarınızı alabilirim
Milena11 Ebruvezumra evet harika bişe ya benim oğlan deli oluyor gerçi bizimkine su olsun da ne olursa olsun ben paket aldım 12 seans 40 ı çıktığında götürmeye başladım hatta yarın 1 de randevusu var 8 aya kadar gidebiliyor. 45 dk suda kalıyor sonra yarımsaat masaj ondan sonra deliksiz gece uykusu😬
Ahimess07 Ebruvezumra evet götürdüm iki sefer ikisinden de memnun kaldım yüzüyor ve masaj yapılıyor bebek rahatlıyor dinleniyor vücudu ☺️
Dimitrina_kovaceva Ebruvezumra ben götürdüm 1 aylıkken 1.5 aylıkken falan baya. Cok iyi geldi. Hatta abonelik aldık 2 seansımız duruyor kar bitince gidicez yine. 4.5 aylığız
Ebruvezumra Milena11 aaa nerden aldınız öyle paket şeklindede oluyormu hangi spa merkezi benim kızım çok seviyor suyu bende götürmek istiyorum
Milena11 Ebruvezumra bulunduğunuz şehirde bakın instagram dan o şekilde gittiğiniz zaman konuşun mesela seansı 150 tl ydi paket alınca bize seansı 100 tl ye geldi
Yaduuu 40 ni spa da çıkarttık. Yumos yumos olmuştu. Çok seviyor suyu zaten. Kolunu kaldiracak mecali kalmamıştı. Ama spa da yarım saat masaj demişlerdi 10 dk bile sürmedi. Kadın benim gibi yağlayıp bırakmisti 😐🙄
Mercimek26 Benim kızımda çok sevdi spayı. Sudayken sürekli gülücükler attı durdu. Ama tabi bizde deliksiz uyku muhabbeti olmadı 😂
merve171214 Ebruvezumra 2 oldu gidiyoruz ben çok memnunum gaz sancılarımız da azaldı suyu da çok seviyor spada da çok eğleniyor suda üzerine masaj pamuk gibi oluo o gece sabaha kadar deliksiz uyuyor 1 yaşına kadar her ay götürmeyi düşünüyorum tavsiye ederim gerçekten 😊