leylasnsy Coğrafya 2. Bölümden şelalere geldimmm😍 baya uzunmuşş amaa 2. Bölümde. Sizlerr kaçıncı ünitedesinizz kızlarr 🌸🤗
Milena11 leylasnsy soruların nahçıvandan gelmesini istediğim bölümdeyim çok zengin topraklarımız lanet olmasın😅
Omurbebek leylasnsy Milena11 beyazkelebegim Satgiray bebekleriniz kaç aylık? Ben henüz KPSS başlamadım
beyazkelebegim Omurbebek kızım 14 aylık şuanda üniversite okuyorum açıktan son senem. Yazın başlamayı planlıyorum inşallah
ilahiyatci_Mom leylasnsy bende toprak türlerindeydim bi çalısıyorum on gün çalısamıyorum gercekten asırı moralim bozuluyor bu konuda .
Omurbebek ilahiyatci_Mom bebeğin kaç aylık. Ben de ilahiyat mezunuyum. Hiç çalışamıyorum. Bebeğim 11 günlük
ilahiyatci_Mom Omurbebek 15 ay 17 günlük benceen iyi çalısılacak dönemler o dönemler suanda tam bir anne düşkünüve bir dk bensiz duramıyor ya da hasta oluyor tüm ilgim onda olmak zorunda oluyor derken bi başlayamıyrm bence bu zamanları iyi değerlendirin derim
Omurbebek ilahiyatci_Mom benim şu an misafirlerim var gelip gidiyor. Bebek ziyareti biter bitmez başlayacam. Eğitim bitmek üzere. Biter bitmez alana başlayacam.