sonsuz17 Kızlar Google dan denedim böyle bir yazı geldi Kapanma sebebi de bu yazılara tıklamıştım ne demek oluyor
xrtalafx sonsuz17 HEsabınız spam almış sonra şikayet edilip kapatılmış e postanızda istagram hesabıyla uyuşmamış sanırım giriş yapamıyorsunuz
Ozge162 sonsuz17 Fotoğraf gözükmüyor ama benimde hesapim çalındı birdaha tekrar alamadım msj geldim Instagram’da telif hakkı diye bende üstüne bastım an gitti 😥
sonsuz17 xrtalafx hesap açık ama giriş yapamıyorum kime sorsam dolandırıcılar almış çalınmış alamazsın millete msj gönderirler diyor ama 6 saat oldu kimse aktif değil çok üzgünüm o kadar kızımın resmi vardı inş dediğiniz gibi bir şey olsun
06012021Alim sonsuz17 cnm istagramda bnde eklusin şimdi baktım en son 6 saat önce giriş yapılmış bı paylaşım yapan mesaj atan kimse yok
sonsuz17 06012021Alim ya Yiğit Ali ydi demi oğlun tanıdım bir fikrin varmı sebebi ne acaba çalan şimdiye kadar girmez miydi hesaba
06012021Alim sonsuz17 evet canım yiğit aliydi. Çalan şimdiye kadar girerdi bnce acaba çalmaya falan kalktilarda giremediler mi.
sonsuz17 Minnos06 ama dünden beri giren de yok hesaba çok şikayet edildiği için incelemeye alındı dedi 1 gün boyunca çok üzüldüm 2 senelik hesabımdı
sonsuz17 Ozge162 ama girende yok fotoğrafta şöyle yazıyordu çok şikayet edildiği için incelemeye alındı falan
sonsuz17 06012021Alim anlamadım ki Gmail değişikti çalındı sandım artık bekliyorum en, azından millete msj atan yok
06012021Alim sonsuz17 Bekle bakalm yarın tekrar dene. Şimdi tekrar baktım dün aktifti yazıyor. Mesaj falan atan yok cnm