Humhuma1 Kızlar mama yiyen bebekler anne sütü içen bebeklere göre kilo alımı daha mı çok..bebeğim mama yiyor ailem çevrem mama veriyorsun diye kilo almaya başlamış şişmeye başlamış diyorlar
Humhuma1 Milena11 işte insanları anlayamıyorum malesef..mama veriyorum bebeğe az ver kilo alıyor şişiyor diyorlar.. sinirlerimi alt üst ediyorlar malesed
EbruHazir17 Hic alakasi yok bence bende kullanıyorum mama evet ama arkadasimin bebeği anne sütü içiyor masalahi var yani cok tombik bebegime göre
Humhuma1 EbruHazir17 çocuktan çocuğa bunyeden bünyeye değişiyor..bebeğim 44 günlük mama veriyorum yüzünden kilo almaya başlamış diye herkes şişko zannediyor.hemen laf etmeye başlıyorlae
Milena11 Humhuma1 kimseyi duymayın dinlemeyin napalım aç mı kalsın bu çocuklar o eskidenmiş, mısır nişastasından mama yapıyorlarmış çocuklarda şişiyormuş şimdi öyle olsa bütün çocuklar obez olur
Humhuma1 Milena11 aynen dednjz gibi ..millete kalsa bebek anne sütü alsın diye aç kalsın.sutum çok az niye sut vermiyorsn mama veriyorsun.niye emzirmiyorsun emzirmedign için sütun gelmiuor milyontane laf ..