Arendenizinannesi Arkadaslar 4 ay 19 gunluk bebegım sureklı uyu uyan uyu uyan. Derin uykusu yok. Aglayarak uyanıyor. İnanın yoruldum. Gece 10 defa emmek ıcın uyanıyor. Normal mi bu durum?
cemre_-34 Arendenizinannesi normal benimkisi de öyle uyuyor beş dk snra uyanıyor uykusu var inat ediyor ama en sonunda yorulup uyuyor siz biraz oyalayın onu gözleri mayisana kadar snra kendini bırakır zaten
Ucansupurge Arendenizinannesi 4 ay 22gunluk kızım bizimde 3 gündür öyle. kafayı yiycem saat başı meme meme meme. Normalde gece hiç kalkmazdi ne oldu böyle anliyamiyorum
Senaa11 Arendenizinannesi 8 ay 12 günlüğüz her gece olmasada genellikle benm bebeğimde öyle mesela abartısız dün gece 10 defa uyanmıştır
Arendenizinannesi Papatya58 ıkı saat uyusa yeter inanın 5 dakıka sonra uyanıyor. Ağlıyor. Meme ıstıyor ne yapacagım bılmıyorum
Arendenizinannesi cemre_-34 sızın bebegınız kac aylık. Evet uykusu var gözler kızarıyor ama uyumamak ıcın direniyor. Uyuyunca da aglayarak uyanıyor
M-C-Zailesi Benimki de bugün beş aylık oldu aynısı valla saat başı on kere uyanıyor gecede sersem gibiyim inşallah bir an önce geçer bu durum
Seydald M-C-Zailesi biz 5 ay 5 günlüğüz bizde de durumlar aynı Her kalkışımızda sabah oldu sanıyorken saha saatin erken olması dahada sinir bozucu oluyor İnşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız bugünleri
Bedisayaz M-C-Zailesi aynen biz de yeni 5 aylık olduk ve saat 8:30-9’da yatırıyorum ama sonrası kabus sürekli kucağımda emmek istiyor uyuyor ve yatırdığım gibi 10 dk içinde tekrar uyanıyor meme vermezsem kıyameti koparıyor çok yoruldum
Senaa11 Arendenizinannesi ağlıyor yanısırada bağırıyor çıldırıcak seviyeye geliyorm bazen uykusuzluktan
acelya25 Arendenizinannesi yanlıs anlamanızı ıstemem ama bebek açsa doymuyorsa sık uyanır uyumuyor olabılır bı gece mama verıp uyutun yıne aynı olursa kaderınıze küsün 😀
Arendenizinannesi acelya25 kılo alımı önde oldugu ıcın ac kalma ıhtımalı yok bence. Ac kalsa kilosu önde olmaz ki bence
acelya25 Arendenizinannesi o zaman lavanta yagı deneyebılırsınız yastıgına veya yorganın ayak ucuna bır ıkı damla cok keskın oldugu ıcın yastıgına damlatınca benım bebegım rahatsız olmustu
kartalice2020 Arendenizinannesi ben memeyi ağzına yattığı yerden veriyorum hem ben uyuyorum hem kendisinin uykusu bölünmüyor