Melesss Bebeğim 3ay 25 günlük dönemiyor hala. Dönme eylemi gibi hareketler yapıyor kafasını yan çevirip geriye doğru güç almaya çalışıyor fakat dönemiyor. Normal mi? Uygulamada bile artık dönmeye başlamıştır diyor…
Mom89_ Melesss çok normal daha zamanı var . Uygulama çok önden gidiyo bazı seylerde🤣sıkmayın canınızı. Gene doktor kontrolünüzdesöyleyin neler yaptığını neler yapmadığını vs. doktordan duymak önemli
Melesss Acemianne012 yan dönmesi gerekmiş artık en azından vallahi bu uygulamalar insanı telaşlandırıyor…
Bbk1 9 aylıgız hala dönmedi ara ara dönüyor ama çok aktif degil sıkma canını kızım 2aylıkken başlamıştı haraketlenmeye ama oglum tam tersi daha geç yapıyor her bebek farklı takma bence saglıklı ise zamanı var
Acemianne012 Melesss yok vallaha yan da dönemiyor gayreti var arada bir bakıyorum dönüyor lakin tontik biraz bide kış soğuk hava kalın gidiyorum mecbur onlar da etki ediyor ama hic takilmiyom vallaha takılsam da uygulamaya değil doktoruma sorarım korkma bence doktora sor kendini yorma boşuna ❤
Siniko Melesss kafana takma canm bende nie dönmüyor die doktorumuz darlamisdim 6 aylik 7 gün sonra 7 aylik olcaz yeni yeni yuvarlamaya başladı bizim ki 4.5 aylıkken desteksiz oturuyordu ama bir türlü donduemedim bol bol hareket ettir yuvarla yer de yer çekimin den faydalansın
milenka Melesss Benimki 5.5 aylık dönmüyor 😂 Babasinda bugün emeklemesi için cabaliyordu 😂saçmalama daha erken dönmesini bekliyoruz sen emekletiyorsun dedim. Kendisini hazır hissettiğinde döner ben endişe etmiyorum
incitanesii Melesss çok erken canım benim 😄 ama sen destekleyebilirsin egzersizler yaparak öğret öğrenir zamanı gelince merak etme 😄