Danerys Hastanede mama veriyorlar zaten sütün az gelirse ya da gelmezse o zaman deneye deneye buluyorsun
Prensesimm3 Danerys sordum dedim mama getireyim mi burda var mı hayır biz vermiyoruz dediler ben şok 🤯 birde pahalı bir hastane gerçekten şaşırdım suyu bile Çeşme suyundan kaynatıp bebeklere mama suyu diye vermişler eşim görmüş 🤦🏻♀️
Sedaaslann Prensesimm3 iki çocuğumada hipp aldım gaz problemi de yapmıyor ve kesinlikle tavsiye ederim çok iyi bir mama
Prensesimm3 Sedaaslann baya tutuluyor anladığım kadarıyla yurt dışında da baya öneriliyormuş yarasın miniklere inşallah ❤️😍
Prensesimm3 Irmakprensesinannesi sarılık gözümü korkutuyor yeğenim oğlu uzayan sarılık oldu baya bi uğraştılar 🥺
Irmakprensesinannesi Prensesimm3 doğup ewe geldiğinde saat başı emzir sütünü sağ ver mama ver 30 cc kdr 1 hafta hiç bisi kalmaz ben kızım da o sklde yaptım ve hiç uzayan sarılık gecirmedik 1865 gr dünyaya geldi 1 haftada 2183 gr çıktı siz dusunun
Prensesimm3 Banu_alper bol su bulgur pilavı süt yapıyor diye biliyorum bunun dışında annem dut kaynatıp suyunu hastaneye getirecek bu tarz şeyler deneyeceğim umarım gelir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️
Banu_alper Prensesimm3 imkan varsa tahin tuketin dereotu yesil yaprakli sebzeler ve hosaf insallah gonlunuze gore olur
Prensesimm3 Milena11 ahhh inşallah 🙏🏻😍😍😍 ilk bebek olunca insan çok çaresiz hissediyor okuyorum neler yapabilirim diye ama sanki yetersiz kalıyor herşey 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍😍😍
Milena11 Prensesimm3 benimde ilkti çok iyi anlıyorum seni merak etmw bukadar düşünmen bile bebişini ne kadar harika bir anne olacağının kanıtı💗
Prensesimm3 Minigimm16 demek ki her bebek farklı tepkiler veriyor mamalara bende en sorunlu aptamil diye duyunca direk eledim onu bakalım umarım gerek kalmazda miniğim emer 🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
Danerys Prensesimm3 yok artık. Meram tıp fakültesinde doğum yaptım ben. Özel odada kaldım odaya 400 gr mama bıraktılar sma
Prensesimm3 Irmakprensesinannesi tamam pompa alayım o zaman 🙏🏻 Maşallah miniğinize rabbim sağlıklı uzun ömür versin ❤️
asude456 Prensesimm3 hastanede bebelac verdiler kusmustu sonra biz aptamil aldik çok sevdi ama aptamil çok şekerli
Prensesimm3 Banu_alper tamam tahin aldırayım eşime helva al demişlerdi onun içimde tahin var ondan öyle demişler demek ki