Fatmanur23 2 aylık Bebeğim çok gazlı büyük tuvaletini 3 4 günde bir anca yapabiliyor karnı sert ve sancısı var sanırım nurse harveys damla kullanıyorum ama çok işe yaramadı ne yapabilirim bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
gmzlgzl Fatmanur23 zeytnyagı içir cnm bir çay kaşıgı her sabh ve gaz masajı yap gün içinde yüz üstü bırak ıkınsın çkmasna yardm eder bnm kızm öyleydi 2 ay dzenli fitil kullndık yeni dzene griyor
Busy Fatmanur23 Benim bebeğim de aynıydı 3 tane damla kullandım zeytinyağı da içirdim olmadı şuan 3 ay 15 günlük ve gaz problemimiz kalktı. Sab simplex damla kullanarak kurtulduk ama şimdi de bağırsakları alıştığı için damlayı kullanmadığım halde günde 3-4 kez kaka yapıyor çok kilo alamıyor o yüzden ama düzelir umarım. Ama o damla gerçekten çok işe yarıyor öneririm
Mrs_sonmez Fatmanur23 benim kızım da aynıydı 3günde bir kaka yapardı aglamaktan kıpkırmızı oluyordu yapana kadar doktorumuz biogaia sab simplex ve zinco üçünü birlikte kullanmamızı söyledi o günden beri kızım aşırı rahatladı