Ysf-kn https://imgyukle.com/i/olegLN Eşime bu parfümü işyerine sipariş edeceğim sizce kokusu güzelmi kullanan varmı en ucuzu bu🙈🙈😂😂ama onu ezmek için alacağım ben yapıyorum sende tık yok misali😁😁😁😁
sarmaliklahana Ysf-kn aaaa ben bunu cok begeniyorum 🥳👍 Ben almıcam cunkü benım aldıgım hiç bişeyi eşim begenmıyor ne gerek vardı diyip duruyor 🥴 tonny Black den aldıgım cüzdan kemer setine bunu diyor düşünün 😏 daha ne alayım. CalısırKen tur alıyordum beraber gidiyorduk suan bebek var alamam da 😄 gerçi onu kendim için bir nevi bahane ediyordum 😆
Halimea Ysf-kn guzelmis cnm benim. bende sipariş verdim cuzdan, saat ,bileklik, tespih setinden sipariş verdim. Büyük ihtimale eşim bana bisey almaz😿
Ysf-kn sarmaliklahana bizimkide aynı modda😁😁ama ben çalıştığı ortamda linç. Yesin utansın yapsın diye alacağım başka yerde çalışması ilk defa oluyor o yüzden ilk hediyem 😂😂😂
sarmaliklahana Ysf-kn Aman ben almıcam daha mesaj atarım romantik yeter ona o bile cok bizim ki öküz evlenince iyice baba moduna gecti 😆😄 bizim için önemli olan dogum günü ve evlilik yıldönümü zaten 🤭😆😆
Ysf-kn Halimea bakcez benimki napcak yıldönüöünde yapmıştım isme özel cüzdan ve tesbih bu sefer parfüm tercih edeyim dedim 🥰