Mavsnz06 Kızlar bebeğim herşeyden sıkılıyor aktivite yapmayı sevmiyor yan yeni dönebildi ayak ucuna basıyor yürütmek istiyorum adımlamıyor emekleme cabası yok
MelekSubasi Mavsnz06 Bazı bebekler aktivite sevmez daha küçükmüş hem, her bebek emeklemez, yürümeyi de 18 aya kadar normal karşılıyolar.
Gncdmrl Mavsnz06 her bebegin gelisimi farkli emekleyecek veya erken yuruyecek die bi kural yok benim kizim 11 aylik daha yeni ogrendi emeklemeyi yarismiyoruz acelemizde yok takmayin kafaniza
-baby- Mavsnz06 benim oğlumda hiç sürünmedi emeklemedi yürümeye başladı 1 yaşında ondan sonra emekleri ama yeni yan dönmeye başlaması biraz garip geldi
Sevvalinannesi Sürünme de mi yok. Hadi adimlama neyse erken gibi ama sürünmeye başlaması gerekmez mi ya da apalama
MelekSubasi Mavsnz06 Yani içiniz rahat eder en azından ama emekleme bir gelişim basamağı sayılmıyor yürümesi içinde vakti var.
Umuttttt Mavsnz06 benim bebeğim de etkinliği yiyor yeni 10 aylık oldu sevmiyor olabilir her bebek emekleyecek diyede bişey yok ki