Melihakrds Klipsli dikişli lazerli bir sürü sünnet çeşiti duyuyorum konu hakkında hiçbir bilgim yok hangi sünnet çeşiti daha iyi iyileşmesi kolay. Ve Kocaeli için sünnet önerisi olanlar fiyatları ile yazabilir mi
annesinin_bitanesi Melihakrds merhaba canım benim oğlum 5 aylıkken klipsli yaptırdık 1 haftada hemen iyileşti 1 ayda da tamamen iyileşti çok çabuk toparladı kesik dikiş derdi olmuyor gayet de memnun kaldık ☺️
-_-hUysUzvetatlikadin Melihakrds Aykut özdamar yapmıştı sünneti dikişli oldu endişeliydim ama hiçbir sorun olmadı şükür benimde pek bilgim yoktu ama doktor gerekenleri açıklıyor fiyat konusu her geçen gün farklılaşıyor arayıp sorabilirsiniz
Melihakrds Ayseege6156 benim görümcem de doktor dikiş yerine lazerle yakarak birleştirmiş artık sezeryanda da böyle oluyormuş sanırım dikiş yerine galiba tüm doktorlar öyle yapmıyor
Melihakrds annesinin_bitanesi kilipste kesik olmuyor mu netten araştırdım kesik oluyor derinin birlesmesi için dikiş yerine kilips takılıyor deniyordu
annesinin_bitanesi Melihakrds Melihakrds evet öyle oluyor klips 3 gün duruyor derinin kaynaşması için 3 gün sonra çıkartılıyor ve sonrasında kremlerle toparlanıyor bu arada klips takılı iken banyo bile yaptırabilirsiniz demişti bizim doktorumuz