Merzis Bebeğim 3 5 aylık ellerini yumruk yapıp sürekli ağzına sokuyor. Endişe ediyorum bazıları alışmıştır unuttur diyor bazıları engelleme kendi kendine bırakır diyor. Bu konuda deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Sulee_ Merzis benim bebeğimde 3 aylıkken başladı baş parmagini emiyor aç olduğunda yada uykusu olduğunda yapıyor
sanis61 Merzis oral dönem deniliyor ağzı ile tanımaya çalışıyor herşeyi ve yavaş yavaş diş kısmınada gelmiş bulunuyorsunuz tuttuğu herşeyi ağzına sokabilir dikkat😍☺️
Ttugbaa Merzis bizimkide öyleydi ellerini tanımaya başladığında şimdi 5 aylık hala eller ağızda diş başladı sanırım bu seferde 🙄
Srnd Merzis bu bir oral dönem böylelikle ilk ellerini keşfediyolar sonrasında ellerine aldıkları herşeyi ağızlarına sokuyolar ve 2 yaşına kadar devam ediyor bu
saresmami Merzis ellerini taniyor. Ellerinin var oldugunu anliyor artik o yüzden sürekli agizda. Eline bisey versem direk agzina götürüyor zaten 🤣 bide damanlarda dis yerleri olusuyor zaten oda kasinti agri yaptigi icin de sürekli elleri agzinda damaklarini rahatlarmak icin
Smgdrk Merzis bizim doktorumuz kesinlikle parmak, el emmesin ve oyalamaya çalışın emdiğinde dedi öyle yapmaya çalışıyoruz ama her an ağzında🤷🏻♀️
Egeninguzelannesi Smgdrk Nedenini sordunuz mu niye öyle söylemiş doktor ellerini tanıyorlar oğlum 5 aylık ellerini yine ağzına götürüyor diş etleri kaşınıyor büyük ihtimalle şuanda
ozgennk Benim de 3 ay 5 günlük eli ağzında hep daha sonra ayaklarını ağızlarına götürmeye çalışacaklar normal bir süreç olduğunu düşünüyorum müdahale etmiyorum o yüzden
Zeyneppveannesii Merzis benim bebeğim de sürekli elini ağzına götürüyor 3 buçuk aylık o da bir süredir böyle emziriyorum ardından hemen yine elini emiyor bırakmıyor sanırım bu aylarda oluyor böyle
Merzis Zeyneppveannesii bende kendi haline bıraktım tabiki ortalığı salya tükürük götürüyor haliyle 😃