Sin21 Kızlar önerdiğiniz bir model var mı arayış içerisindeyim ama kafam karıştı kullananlar yardım ederse çok sevinirim 😻
Umay_ Sin21 Bütçeniz nedir bilmiyorum ama Chicco Miinimo 2 kullanıyorum. Çok memnunuz. Acayip hafif ve rahat. Tek elle kapanabiliyor ve hiç yer kaplamıyor. Taşıması kolay,bebek rahat ediyor. Bir üst modeli Miinimo 3 e de bakabilirsiniz 😊
uykutulumu35 Sin21 kraft A9 kullanıyorum çok memnunum bir sıkıntı yaşamadım. Hafif katlanınca yer kaplamıyor . Bebeğim kucağımdayken bile açabiliyorum. Dikkat edin bazı kabin boy bebek arabalarında oturma alanı dar oluyor ve tentesi az kapanıyor. Mağazaya gitme imkanınız varsa görerek alın
Eymen21 Sin21 Merhaba Kraft a9 kullanıyorum diğer kabin boy modellere bakarak tentesi tamamen kapanıyor ayrıca ayak örtüsü de mevcut benim için kullanışlı (Doğuma kadar 7 sene bebek mağazasında çalışan biri olarak bana mantıklı gelen model buydu çoğu modelde tente yarım yapıyorlar)
Barlasb10 Kanz c go kullanıyoruz aşırı pratik tek elle katlanıyor tam yatabiliyor çok memnunuz oğlumla
Barlasb10 Sin21 16 aylık biz doğumdan önce Almıştık yaza kadar pek kullanma şansımız olmamıştı ama yazın çok rahat ettik tek başımıza İstabul Antalya ve İzmir Kars uçtuk aşırı pratik oldu
Barlasb10 Sin21 sanırım en gerekli şeylerden biri bebek arabası hele de pratik hafif bişey olunca tadından yenmez 😅 biz çok kullanmıyoruz her yer kar dolu dışarı da pek çıkmıyoruz ama yazın mis gibiydi
uykutulumu35 Sin21 tekerlek sorunu yaşamadım hiç önceden travel kullanıyordum her yerde takılıyordu ama bu o kadar yumuşak sürüşü var ki çok rahat yormuyor sürerken. Şuan 16 aylık 🌸
Eymen21 Sin21 sürüş keyfi bakimindan da güzel tavsiye ederim farklı markalardan da satıyorduk veya aynı markanın farklı modelinden de satıyorduk fakat aynı sürüşü vermiyor önerim alicajsaniz mağazadan bir modele bakın sürüsüne vs interneette uyguna bulursanız yine ordan alın 🙂
Sin21 Barlasb10 ben karda bile onunla çıkıyorum çocuğum hala kucak delisi 🤯 o yüzden pratik bişeyler aramaya başladım artık
Hlalg Sin21 şimdiki aklım olsa kesinlikle kabin boy alırdım.Biraz şekline aldanıp gittim travel aldım yükten başka bişey değil
Sin21 Eymen21 Kraft x 55 var bir de aralarında fiyat farkı var ama gerçekten başka bşr farklılık var mı acaba bilirsiniz diye sormak istedim