Cansuu1 Kizlar damla olarak mi kullaniyorsunuz bebeginize. Ben yarisini bi tarafa yarisini diger tarafa veriyorum. Sizler nasil kullaniyorsunuz
NurR Cansuu1 doktor istediğin kadar koy istersen tamamını zararı olmaz dedi ama ben hiç dediğiniz gibi yapamadım bebeğim çığlık çığlığa ağlıyor 😐
Esnslmpmk Evet uygulamanız doğru doktorumda bu şekilde yapılması gerektiğini söyledi ama çok ağlıyor benim oğlum çok zorlanıyorum çok fazla gibi geliyor bana
Yaseminnnnnnnnnnnnn Ben 2şer damla olarak biliyorum, yanlış mı yapıyorum acaba? Bu durumda zaten çok fazla serum fizyolojikten var.. damla damla da bitmiyor..
Esnslmpmk Yaseminnnnnnnnnnnnn Yaseminnnnnnnnnnnnn benim kullandığım otri bebenin serumları ve içeriğinde serumlar tek kullanımlıktır yazıyor
Cansuu1 Bizim bebegimiz ilk dogdugunda hastanedeki hemsire gelip yapmisti hemde gostermek icin. Ama internette damla yaziyo. Doktorumda yarim yarim yapiyo. Anlayamadim. Benimde cok agliyodu ama artik azaldi aglamalari alisti sanirim. Bide acilan serumu bidaha kullanmamak gerekiyor diye okudum. Siz saklayip kullaniyor musunuz