elif_avc19 Mrb arkadaşlar bebeğim 3 şubatta 5aylık olucak iki gündür yeşil kaka yapıyor emiyor sadece gece 1 defa mama yiyor sizce neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
rugeyya2022 elif_avc19 Kakası yeşil renkliyse, kulağı ağrıyordur muhtemelen. Ben öyle biliyorum. Ağlayınca başını sağa-sola çok oynatıyor mu? Dikkat ettiniz mi? Doktora görünün bence. En doğrusunu doktor bilir.
Pnarr94 elif_avc19 Merhaba benim kızımda 5 aylık yeşil kaka yapıyordu kaka tahlili verdik enfeksiyon çıktı antibiyotik kullanıyoruz doktora gitmenizi öneririm
elif_avc19 rugeyya2022 ağlamamış yok sadece çok ağız suyu akıyor günde 1 defa kaka yapan bi bebek zaten 2 gündür yeşil renkte yapıyor hiç bi sıkıntısı yok öyle ağlama falan
elif_avc19 Pnarr94 mrb sizin bebeğinizin nasıldı çok sık mı yapıyordu bizimki gibi günde bi kesmi birde demir damlası kullanıyormusunuz
Pnarr94 elif_avc19 çok sık değildi evet demir damlası da kullanıyorum 5. Ay rota aşısı için gitmiştim o zaman doktora söyledim ve kaka tahlili istedi bide onlar kakanın renginden bile anlıyor enfeksiyon olduğunu çünkü yediğim yeşil sebzelerde yapıyordu ki öyle değilmiş bu sefer ki
elif_avc19 Pnarr94 bizde demir damlasına başlamıştık ondan mı dedim bi kaç gündür vermedim bugün yine aynısı olursa dr gideceğim çok teşekkür ederim