AslanannesiAyse Kızlar eşim artık sosyal medyadan takibi bile yasakladı bende ki bu market bağımlığı ve indirim avcılığı nasıl gider çocuğa bakıcak biri oldu mu kendimi hemen markete atıyorum misal salı günleri bim çarşamba şok perşembe A101 😅 öyle yani …
Vanilya AslanannesiAyse Tüm marketler uygulamalar alışveriş çılgınlığı bende de mevcut. Kendimi durduramıyorum
Melek_annesi_06 AslanannesiAyse bende de bağımlılık oldu galiba gitmeyince bakmayinca içsel olarak huzursuz oluyorum ama ucuza alabildiğim herşey beni çok mutlu ediyor buna değer bence ☺️
Kagansmother Bi ara ben de bakayım dedim a101 e dönüp dönüp aynı gereksiz şeyleri koyuyorlar diye bıraktım
AslanannesiAyse Kagansmother ben daha çok cumartesi ve haftanın fırsatlarını takip ediyorum indirime giren ürünlerden hangisi lazımsa hemen koşup almak istiyorum
AslanannesiAyse Bu biraz psikolojik bişey bende stresimi böyle atıyorum napim ama işte çok gereksiz harcama yapıyorum diye eşim kızıyor 🤕
36DorukEgemm36 Bende öyleydim oğlum olunca lcwnin indirimlerini kovalamaya başladım buda bende bağımlılık yaptı
AslanannesiAyse 36DorukEgemm36 nerden bakıyorsunuz ben geçen gün tesadüfen bir avm de outlet mağaza gördüm birde baktım baya ucuzluk vardı